Book kundebesøg og få besøg af en fagmand

Er det tid til nye lamelgardiner eller persienner? Få et gratis kundebesøg og få hjælp til at finde den perfekte løsning til dit hjem eller erhverv. Vi tilbyder alt inden for lamelgardiner, rullegardiner, foldegardiner, persienner, panelgardiner, plisségardiner, træpersienner, insektnet.

Hos os får du professionel rådgivning om hvilken type solafskræmning, der passer bedst til din behov og ønsker. Vi tager et stort udvalg af vores sortiment med, sådan du kan se, hvad vi kan tilbyde. Derudover hjælper vi dig også gerne med opmåling og opsætning – ganske gratis.

Hos os får du:
✔️ Professionel rådgivning
✔️ Gratis tilbud og opmåling
✔️ Opsætning er inkluderet i prisen
✔️ Eget showroom i Rødovre
✔️ Gratis besøg af gardinbussen

Book dit gratis kundebesøg

Vi kører i hele Københavnsområdet. Så uanset om du bor i København, Hellerup, Østerbro, Vesterbro, Frederiksberg, Valby, Amager, Lyngby, Rødovre, Bagsværd, Holte, Glostrup, Nærum, Herlev, Ballerup, Ishøj, Greve, Køge, Farum, Birkerød, Holbæk, så kommer vi gerne forbi.
Vi gør opmærksom på, at du ved at udfylde denne bookingformular accepterer at dele dine data med DANI International. Hos DANI International respekterer dit privatliv og arbejder dedikeret for at holde dine oplysninger sikre. De oplysninger, du giver, vil blive brugt i overensstemmelse med gældende lovgivning og vilkårene i vores cookie- og privatlivspolitik.
Translate »