Dani-int.
CVR. 19272400
Rødovrevej 213 B
DK-2610 Rødovre
Denmark
T./SMS. +45 50502221
M. info@billige-lameller.dk
W. billige-lameller.dk
Shop: billige-lameller.dk/webshop/
MobilePay: 29552

Webshop:

Hvis du ikke kan finde de varer eller reservedele, som du mangler i vores webshop, så send os gerne et billede eller en beskrivelse, da vi har mange flere ting på lager, end der er vist i webshoppen.

Vi forbeholder os ret til løbende at opdatere vore salgs- og leveringsbetingelser.

Aftalen om salg og levering indgås mellem Dani-int. og dig. Ordreafgivelse og indgåelse af en aftale forudsætter, at du er fyldt 18 år. Varerne leveres til en adresse efter dit valg i Danmark. Forudsætningen, for at vi kan ekspedere din ordre, er, at du med din ordreafgivelse samtidig accepterer:

  • Handelsbetingelserne som oplyst i denne webshop.
  • Priser som oplyst i denne webshop.
  • At vi registrerer dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse med henblik på at ekspedere din ordre.
  • At aftalen indgås i henhold til dansk lovgivning.

Webshop bestillingen:

Når vi modtager din ordre, sender vi dig en automatisk genereret ordrebekræftelse via e-mail. En aftale er indgået, når du har modtaget ordrebekræftelsen. Vi behandler din ordre hurtigst muligt. Normalt vil du modtage de bestilte varer inden for 10 arbejdsdage med mindre andet er oplyst. Ordrebekræftelsen vil være betinget af at betalingen er modtaget via MobilePay, kortbetaling, bankoverførsel eller kontant/MobilePay ved afhentning.

Danske Bank: reg. nr. 3409 konto nr. 12012322, ved udenlandske overførsler: IBAN DK6230000012012322 , SWIFT: DABADKKK

MobilePay: 29552

Afhentning

Afhentning er gratis efter aftale i vores showroom Rødovrevej 213 B, 2610 Rødovre.

Fragt

Vi sender med PostNord, og man kan vælge levering til pakkeshop, eller hjemmelevering.

Ved køb for over 500,- kr. er fragt til pakkeshop gratis.

Ansvar for mangler

Vi påtager os ansvar for mangler efter købelovens regler. Vort erstatningsansvar kan ikke overstige faktura prisen på de mangelfulde varer. Vi er ikke ansvarlige for forhold, der skyldes problemer eller fejl i den elektroniske kommunikation.

Ombytnings- og returret

Du har 14 dages fuld returret på varer købt hos os, gældende fra den dag, du modtager varerne og til den dag, hvor du sender varerne retur. Du må gerne åbne emballagen.

Virksomheder/offentligt

Inden for det offentlige bedes EAN nr. oplyst.

Cookie- og privatlivspolitik

Ved at handle i denne webshop accepterer du at dele dine data med DANI International. Hos DANI International respekterer dit privatliv og arbejder dedikeret for at holde dine oplysninger sikre. De oplysninger, du giver, vil blive brugt i overensstemmelse med gældende lovgivning og vilkårene i vores cookie- og privatlivspolitik.